Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شماره 92 ماهنامه «قلک» ویژه اسفندماه،کودکان همراه با بچه‌های دنیا با فرهنگ و اقتصاد مردم تاجیکستان آشنا می‌شوند، یاد می‌گیرند سبزه عید را بکارند، با وجود تفاوت‌های ظاهری خودشان را دوست داشته‌ باشند و با شغل قالیشویی آشنا شوند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، در نود و دومین شماره این نشریه که به آموزش مفاهیم اجتماعی، اقتصادی و سبک زندگی به کودکان سه تا هفت سال می‌پردازد، کودکان در این شماره با «شای شای» یاد می‌گیرند صبور باشند و از مراحل کاشتن تا سبز شدن دانه‌ها برای سبزه عید لذت ببرند، در روز چهارشنبه سوری با آداب و رسوم شهرهای مختلف ایران آشنا شوند، با «قرومبی» قورباغه کوچک و بازیگوش به مدرسه بروند و با «بیجو و جیبو» با مراحل شست‌وشوی فرش و قالی و شغل قالیشویی آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر شماره قلک بچه‌ها در بخش اخبار «قِل قُلَکی» نوشته زهرا جلایی‌فر و تصویرگری میثم موسوی از اخبار روز مطلع می‌شوند و به بیانی طنز نکات مهمی را می‌آموزند. در این شماره در بخش اخبار با عنوان «لطفا واکسن بزنیم» مطالبی را درباره نزدیک شدن نوروز، کمک یک پسر 11 ساله برای نجات دو نفر و اهمیت زدن واکسن کرونا آورده شده است.

طراحی جلد ماهنامه قلک که توسط المیرا اسکندری انجام شده است، با توجه به قرارگرفتن در ماه پایانی سال و برگزاری آیین چهارشنبه‌سوری در آخرین چهارشنبه اسفند‌ماه، به این موضوعات اختصاص پیدا کرده است.

دیگر مطالبی که در قلک 92 می‌خوانیم: شعر «چَشم» سروده زهرا موسوی و تصویرگری سحر کریمیان شیرازی، داستان «شای‌شای و سبزه هفت‌سین» نوشته شهرزاد شهرجردی و تصویرگری ویدا کریمی، «چهارشنبه سوری یه جشن خوب و عالی» سروده زهرا موسوی و تصویرگری شادی ودائی، داستان «قصه‌های قورومبی: بیا خوش می‌گذرد!» نوشته لاله جعفری و تصویرگری یاسمن ثروتیان، داستان «یک سال خوب و عالی، مثل ترنج قالی / قالیبافی» نوشته نسترن فتحی و تصویرگری میثم موسوی، اخبار قِل‌قُلّکی «لطفا واکسن بزنید!» نوشته زهرا جلایی‌فر و تصویرگری میثم موسوی، «بچه‌های دنیا: ف مثل فارسی» نوشته جویا میرزاده، داستان «من خودم هستم» نوشته الهه ایرانفرد و تصویرگری سمیه رویایی.

شماره اسفندماه نشریه «قلک» با مدیرمسئولی بهنام تقی‌پور و سردبیری معصومه یزدانی، مدیریت داخلی الهام تقی‌پور، طراحی جلد المیرا اسکندری، صفحه‌آرایی نگار آشتیانی‌عراقی و روابط‌عمومی یگانه قاسمی در 28صفحه در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. در این شماره کارشناسی داستان‌ها را زهرا شاهی و کارشناسی شعر را زهرا موسوی برعهده داشته‌اند. مجری طرح نیز موسسه فرهنگی‌هنری آینده‌پژوهان مدیریت ارتباطات بوده است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش و دریافت اشتراک سالانه یا شش‌ماهه «قلک» با دفتر ماهنامه به شماره 02188356436 تماس بگیرند. علاوه‌ بر آن امکان دریافت نسخه الکترونیک تمام شماره‌های این نشریه بر روی پلتفرم‌های‌ کتابخوان و نسخه فیزیکی آن از طریق دیجی‌کالا وجود دارد.

انتهای پیام //

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر سبک زندگی کودکان چهارشنبه سوری آداب و رسوم ایران مدرسه فرش شعر شادی کارشناسی الکترونیک اقتصاد ایران تاجیکستان چهارشنبه سوری کودکان قلک چهارشنبه سوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سبزه زاری درخصوص مجموع بارش سامانه از چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز، جمعه ۱۴ اردیبهشت براساس اطلاعات دستگاه‌های سینوپتیک و بارانسنجی استان خوزستان، گفت: در این مدت در حسینیه شهرستان اندیمشک ۱۴۱.۴ میلیمتر بارندگی به ثبت رسید و رکورد بارش‌ها در استان را به خود اختصاص داد.   وی افزود: میزان بارش‌ها در سالند دزفول ۱۲۷.۲ میلیمتر، مرکز شهر دزفول ۱۲۲، بیدروبه ۱۱۷.۲، ماهور برنجی ۱۰۸، للر ۱۰۱.۵، صفی آباد دزفول ۸۷.۲، سرخه (فتح المبین) ۸۲، لیوس ۷۴،   شهیون (باغچه بان) ۷۰، تاراز ۶۸، شوش ۶۵.۲، اروند کنار ۶۴، چوئبده ۵۲، گتوند ۵۱.۱، پل تنگ ۴۷، سراک ۴۴، لالی ۴۱.۴ و بهبهان ۳۹.۷ میلیمتر گزارش شده است.   سبزه زاری ادامه داد: میزان بارندگی در سردشت زیدون ۳۶، جایزان ۳۲.۷، ماهشهر ۳۰.۲، ایذه ۲۷.۴، کشاورزی اهواز ۲۶، استانداری ۲۰.۵، هندیجان ۲۰.۱، آغاجاری ۱۹.۹، دهدز ۱۹.۴، اهواز ۱۷.۸، امیدیه ۱۴.۴، رامشیر ۱۴، فرهنگ شهر اهواز ۱۳.۵، مسجد سلیمان ۱۲، شوشتر ۱۱.۴، بستان ۱۰.۸، سوسنگرد ۹.۵، شادگان ۶.۵، خرمشهر ۴، آبادان ۳.۳  و رامهرمز ۱.۹ به ثبت رسید.

دیگر خبرها

  • آسمان خوزستان مه‌آلود می‌شود/ ورود سامانه جدید بارشی به استان
  • آسمان خوزستان میزبان سامانه بارشی جدید
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک
  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم
  • بارندگی در خوزستان از ۱۱۰ میلی‌متر گذشت/ کدام شهر رکورددار شد؟
  • دزفول رکوردار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»