Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه اعلام کرد که قیمت گل و گیاه برای شب عید افزایشی نخواهد داشت.

اکبر شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته تولید گل و گیاه در کشور بیشتر شده است، گفت: قیمت‌ گل و گیاه برای شب عید افزایشی نخواهند داشت. البته بازار رکود است و تاکنون تقاضای خرید بسیار کم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر رز شاخه‌ای ۳۰ هزار تومان، داودی دسته‌ای ۴۰ هزار تومان، نرگس شاخه‌ای ۵۰۰۰ تومان، آلسترومریا شاخه‌ای ۱۰ هزار تومان و قرنفل دسته‌ای ۳۰ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه به قیمت گل و گیاه پر فروش شب عید نیز اشاره کرد و گفت: سنبل بسته به نوع آن۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، لاله ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان و سینره ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

وی همچنین افزود: سبزه‌های عید نیز بسته به اندازه و نوع ظروف استفاده شده از ۳۰ هزار تومان تا ۱۰۰ هزار تومان در بازار قیمت دارد.

شاهرخی در پایان گفت: از همکارانمان درخواست کردیم که به جای گندم، عدس و نظایر این‌ها به علت کمبود و گرانی، تخم نارنج کاشته شود. امسال نیز بیشتر سبزه نارنج کاشته شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر شاخه گل رز ۴۰ هزار تومان، مریم ۲۵ هزار تومان، داودی ۴۰ هزار تومان، آلسترومریا ۲۵ هزار تومان، شب بو ۴۰ هزار تومان، سنبل ۱۵۰ هزار تومان، سبزه عید ۵۰ تا ۱۲۰ هزار تومان و  نیز قرنفل ۴۰ هزار تومان است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ۴۰ هزار تومان گل و گیاه شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!

دانشمندان می‌گویند یک اورانگوتان سوماترایی در اندونزی که گونه او زخم بزرگی برداشته بود از یک خمیر تهیه شده از یک گیاه برای درمان خود استفاده کرده است.

این اولین بار در حیات وحش است که دیده می‌شود یک موجود برای معالجه جراحت از گیاهان دارویی استفاده می‌کند.

محققان راکوس را هنگام مالیدن این ماده به صورت دیدند، و بعد از یک ماه متوجه شدند که زخم کاملا ترمیم شده است.

دانشمندان می‌گویند که این رفتار ممکن است از یک جد مشترک انسان و گونه‌های نزدیک به آن شامل شامپانزه، گوریل و اورانگوتان نشات گرفته باشد.

دکتر ایزابلا لامر، از موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: «این‌ها نزدیکترین بستگان ما هستند و این حادثه بار دیگر موید شباهت‌هایی است که به هم داریم. در واقع شباهت‌های ما بیش از تفاوت‌های ماست.»


در ژوئن ۲۰۲۲ یک تیم از محققان در پارک ملی گونونگ لوسر در اندونزی، راکوس را با زخم بزرگی روی گونه‌اش مشاهده کردند.

تصور می‌شود که این زخم ناشی از نبرد با یک اورانگوتان نر دیگر بوده باشد.

آنها بعد راکوس را درحال جویدن ساقه و برگ‌های گیاهی به نام «آکار کونینگ» مشاهده کردند که دارای خواص ضدتورمی و ضدباکتریایی است، که مردم محل هم از آن برای معالجه مالاریا و دیابت استفاده می‌کنند.

او برای هفت دقیقه مکررا این ماده را به گونه خود مالید تا اینکه کاملا زخم را با آن پر کرد. او همچنین برای ۳۰ دقیقه مشغول خوردن این گیاه بود.


به نظر می‌رسد که که خمیر و برگ‌ها موثر بوده باشند. محققان شاهد بودند که عفونت بعد از پنج روز خوب شد و زخم بسته شد.

دانشمندان نتیجه‌گیری کردند که راکوس می‌دانست این گیاه خواص دارویی دارد، چون اورانگوتان‌ها به ندرت این گیاه ویژه را مصرف می‌کنند و همین طور به دلیل مدت طولانی استفاده از آن.

دکتر لامر توضیح داد: «او مکررا خمیر را به صورت مالید، و بعد هم گیاه را مستقیما به صورت خود مالید. برای کل این فرآیند وقت قابل توجهی صرف کرد. برای همین فکر می‌کنیم که آگاهانه چنین کرد.»

به گفته محققان راکوس همچنین خیلی بیش از معمول استراحت کرد، برای بیش از نصف روز، که نشان می‌دهد سعی داشت بعد از جراحت بهبود پیدا کند.

دانشمندان از قبل می‌دانستند که میمون‌های درشت‌اندام از دارو برای درمان خود استفاده می‌کنند.

بیولوژیست جیل گودال در دهه ۱۹۶۰ شاهد وجود برگ کامل در مدفوع شامپانزه بود، و سایرین گزارش کردند که این حیوانات برگ‌های دارای خواص پزشکی را قورت می‌دهند.

اما آنها هرگز ندیده بودند که یک حیوان در حیات وحش گیاه را به زخم خود بمالد.

بعد از یک ماه گونه راکوس کاملا خوب شده بود

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • بارندگی در خوزستان از ۱۱۰ میلی‌متر گذشت/ کدام شهر رکورددار شد؟
  • دزفول رکوردار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • روش‌های تکثیر گیاه برگ انجیری در خانه
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها